Yaz Favorisi Niacinamide İçeren Serum Ordinary

Bunaltıcı sıcaklar yüzünden yaz'ı kozmetik ürünlerinden çok serumlarla toniklerle geçirenlerdenseniz deneyimlenen ürünlerden ordinary de buluşalım.😎 THE ORDİNARY (niancinamide10%+Zinc1%)
Markanın en çok öne çıkan serumların biri. İçinde niacinamide yani B3 vitamini barındırıyor.Peki neden bu kadar tercih ediliyor, nedir bu niacinamide? Niacinamide (B3 vitamini) cilt lekelerinin ve tıkanıklığın görünümünü azaltmak ve cildin sebum aktivitesini dengelemek için kullanılır.Benim için de vaadettiği şeyler arasında özellikle leke giderici olması ve yağsız aydınlık görünüm yansıtması almam için en büyük nedendi.İçerisinde bir çok vitamin var. Sürüldüğü anda ışıl parlaklık veriyor ve oldukça yoğun. Gün boyu parlaklığı devam ediyor ve yuzdeki kızarıklarımda azalma saglayıp ciddi anlamda saglıklı gosteriyor.Krem yerine sadece bunu sürüp günü geçirdiğim zamanlar çok fazla. Tabiki temiz cilde ve istikrarlı bir şekilde uygulamalısınız.
Kısacası bu ürünü popüler yapan şey tek başına pek çok problemle savaşabilmesi.Diğer özellikleri ise ciltte yaşlanma belirtilerini yavaşlatmak,pürüzsüzleştirmek, iltihaplanmayı ve kızarıklığı, gözeneklerin görünümünü azaltmak ve cildi nemlendirmek görevleri arasında.Üstelik vegan.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar